Arhiv sporočil za javnost

Začetek delovanja OTC kliringa na BSP SouthPool

Regionalna energetska borza, BSP SouthPool, bo preko trgovalne platforme ComXerv poleg Borznega trgovanja za Slovenski in Srbski trg ponudila še kliring transakcij, sklenjenih izven borze (OTC kliring).

Beri naprej

Tretji novi član v aprilu je Statkraft Markets

Kot tretji nov član v Aprilu se je BSP SouthPoolu pridružil Statkraft Markets. V okviru regionalne energetske borze bo nov član aktiven tako na slovenskem kot tudi na srbskem borznem trgu.

Beri naprej

Novi član BSP SouthPoola je postal Interenergo

BSP SouthPoolu se je kot nov član pridružil Interenergo. Postal je član borze brez udeležbe na trgu.

Beri naprej

B-P Energia Szolgalatato - nov član BSP SouthPoola

BSP SouthPoolu se je kot nov član pridružila B-P Energia Szolgalatato. B-P Energia Szolgalatato je letos že tretji nov mednarodni član regionalne energetske borze. V okviru BSP bo nov član aktiven tako na slovenskem kot srbskem borznem trgu.

Beri naprej

Uspešno prvo četrtletje za BSP SouthPool

Konstantna rast sklenjenih poslov na Regionalni energetski borzi v prvi četrtini leta 2009, dva nova mednarodna člana.

Beri naprej

EGL - nov član BSP SouthPoola

BSP SouthPoolu se je kot nov član pridružil EGL. EGL (Elektrizitäts-Gesellschaft Laufenburg AG) je evropska družba za trgovanje z električno energijo. V okviru BSP bo nov član trgoval na srbskem borznem trgu.

Beri naprej

Verbund je postal nov član BSP SouthPoola

BSP SouthPoolu se je kot prvi nov član v letu 2009 pridružil Verbund. Verbund je vodilno avstrijsko energetsko podjetja. V okviru BSP bo nov član trgoval na slovenskem borznem trgu.

Beri naprej

Uspešna predstavitev SouthPoola na E-Worldu 2009

Regionalna energetska borza SouthPool se je uspešno predstavila obiskovalcem E-Worlda 2009 v nemškem Essnu.

Beri naprej

BSP SouthPool na sejmu E-World v Essnu

Regionalna energetska borza BSP SouthPool se bo od 10. do 12. februarja 2009 predstavila na energetskem sejmu E-World 2008 v nemškem Essnu.

Beri naprej

BSP uspešno začela s trgovanjem

BSP Regionalna Energetska Borza je danes, 11. 11. 2008, uspešno pričela z borznim trgovanjem na slovenskem in srbskem trgu z električno energijo.

Beri naprej

BSP v znamenju golfa

V nedeljo, 5. oktobra 2008, je regionalna energetska borza BSP za izbrane poslovne partnerje pripravila zanimivo VIP srečanje na Mokricah. Dogodek je sodil v sklop že tradicionalnega Pokala petih igrišč in Managerske lige, katerega sponzor je bila tudi borza BSP.

Beri naprej

BSP na konferenci Energy Trading CEE & SEE 2008

Novo podjetje BSP Regionalna Energetska Borza se je v začetku junija uspešno predstavilo na letošnji konferenci »Energy Trading Central & South Eastern Europe« v Bukarešti.

Beri naprej

Market messages